Leuke motortoertocht door Gelderland

Op zondag 9 juli 2017 organiseert Motor4Kids in Zutphen een open toertocht. Deze tocht is een mooie aanleiding om naar Zutphen te komen. Het is een leuke toertocht van ongeveer 180 km die je leidt over dijken, door bossen, over heuvels en hei. Je wordt getrakteerd op bijna alle soorten landschappen die de provincie Gelderland rijk is. De route gaat door de Achterhoek en Veluwe Posbank, zeg maar grofweg tussen Zutphen, Doetinchem, Deventer, Apeldoorn en Zwolle. Gelderland is, naar landoppervlakte, de grootste provincie van Nederland. Een landelijke omgeving met start en eindpunt Zutphen, een stad (Hanzestad) aan de rivier de IJssel.

In Gelderland zijn voldoende motorhotels en motorcampings te vinden, waar u gastvrij wordt ontvangen. De meeste motorcampings in Nederland bieden zelfs een groepsaccommodatie aan, waar de leden van toerclubs extra voordelig kunnen overnachten. Motorrijders die liever niet teveel bepakking willen meenemen en gesteld zijn op iets meer luxe, kunnen uitstekend terecht in een van de hotels.

Ben je een 'mooi weer rijder'? Dan is de kans groot dat je deze motortoerrit met mooi weer kan gaan rijden. De gemiddelde temperatuur is dan circa 20 graden.

Aanmelden voor deze leuke toertocht