Motorrijden is een passie

Motorrijden is een mooi avontuur, het is emotie en passie. De gemiddelde leeftijd van motorrijders is de laatste jaren steeds hoger komen te liggen. In Nederland is bijna 60 procent van de motorrijders 45 jaar of ouder.

Ben jij op zoek naar een gezellig motor event? Vind je het leuk om in contact te komen met andere motorliefhebbers? Houd je ervan om met gelijkgestemden lekker over je passie voor motorrijden en motoren te praten? Samen een uitdagende toerrit maken vind je dan vast en zeker ook een uitstekend idee.

Wat is een motor event?

Een motor event is een evenement waarbij motorfietsen en motorrijden centraal staan. Op een motor event kom je in contact met andere motorliefhebbers. Je leert nieuwe motoren en mensen kennen. Genieten van het motorrijden en gezelligheid staan centraal tijdens Motor4Kids.

De doelgroep van een motor event

Bij Motor4Kids is iedereen welkom. Ga er gerust van uit dat alle aanwezigen een passie hebben voor motorfietsen en fanatieke motorrijders zijn.

Ben je een liefhebber van klassieke motorfietsen of hou je vooral van snelle en aparte motoren? Voor Motor4Kidsm maakt het niet uit of je een chopper-, sport-, woonwerkverkeer-, offroad- of toerrijder bent. Iedereen heeft dezelfde hobby en dat is motorrijden.

Toertocht

Wat is nou leuker dan met elkaar motorrijden? Tijdens Motor4Kids staat motorrijden en het goede doel centraal. Je komt door de mooiste gebieden van Gelderland en je ontdekt de leukste stuurweggetjes.

Tijdens de toertocht kan je even stoppen voor een koffiepauze, zodat je even kunt bijkomen en bijpraten. Samen met andere motorrijders klets je over jullie gezamenlijke passie voor motoren en motorrijden.

Wilt u deelnemen aan deze motortoertocht? Meldt u dan hier aan! Je zult er geen spijt van krijgen.

Barbecue

Het is een warme zomerdag, het begint net een beetje af te koelen. Wat is er dan lekkerder dan samen met andere motorrijders te genieten van een mals stukje vlees en een verkoelend drankje? Onder het genot van een hapje en een drankje praat je gezellig met elkaar over jullie gezamenlijke hobby: motorrijden.

Inschrijven voor dit motor event?

Voor Motor4Kids moet je je vooraf inschrijven. Dat doe je door je via de website in te schrijven. Voor het evenement geldt: vol is vol. Wees er dus snel bij!