Persbericht

Zondag 9 juli 2017 organiseert Motor4Kids
een motortoertocht voor het goede doel!

Met de opbrengsten van deze motortoertocht kan Battle4Kids nieuwe projecten creëren.

Dat de leuke dingen in het leven uitstekend samengaan met de inzet voor een goed doel, dat is de reden waarom wij Motor4kids organiseren. Op zondag 9 juli 2017 zal de tweede Motor4kids motortoertocht gereden worden. Een goede doel motortoertocht met een tussenstop bij Teuge International Airport.

In 2015 organiseerde Stichting Battle4kids een dancefeest in Zutphen ten behoeve van het Epilepsiefonds. De opbrengsten van dit evenement kwam geheel ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar epilepsie bij kinderen, zoals het ernstige CSWS-syndroom.

Avancé Communicatie is betrokken geweest bij dit Dance Event en bij de Stichting Battle4kids website. Het idee is toen ontstaan om een motortoertocht te organiseren in 2016 waarbij de opbrengsten ten goede komt aan Stichting Battle4kids. Een goed verzorgde motortoertocht voor het goede doel.

Met de opbrengsten van dit evenement kan Stichting Battle4Kids nieuwe projecten creëren, bestaande doelen na blijven streven en meer wetenschappelijk onderzoek naar de bestrijding van kinderziekte(s) financieel extra ondersteunen.

Motorliefhebber Edwin Hoevers combineert zo zijn passie voor motorrijden met een stuk maatschappelijke betrokkenheid! In het dagelijks leven is Edwin mede-eigenaar van Avancé Communicatie in Zutphen en op die manier kan hij ook zijn zakelijke talent aanwenden voor het goede doel. Avancé Communicatie staat namelijk garant voor gratis professionele communicatie en verzorgt de website, drukwerk en overige communicatie zaken zowel online als offline. “Dit jaar bestaan we tien jaar, een mooi moment om iets extra‘s te doen voor het goede doel. Het combineren van vermaak, plezier en ontspanning past hier uitstekend bij ”; aldus Edwin Hoevers

De Stichting Battle4kids heeft als visie om vermaak, plezier en ontspanning in te zetten om de boodschap uit te dragen dat vele kinderen in Nederland een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Stichting Battle4kids hanteert daarbij het motto “Waar elk kind wint” en gebruikt de slogan “via muziek, dans, kunst en beweging een goede toekomst voor onze kinderen realiseren”. Muziek, dans, kunst en sporten zijn namelijk een verbindende factor in onze samenleving. Deze vormen kunnen een brug slaan om deze visie te kunnen bereiken.

Motorliefhebbers kunnen zich opgeven voor de motortoertocht via de website www.motor4kids.nl

Misha

Stichting Battle4Kids